Otvoreni dani znanja

Dragi članovi,
Obavještavamo vas da će EMCC Hrvatska sudjelovati na drugom regionalnom sajmu “Otvoreni dani znanja”, u organizaciji Bagatin Akademije, koji će se održati 10. svibnja 2018. u hotelu Antunović u Zagrebu od 14.00 do 20.00 sati te vas pozivamo da nam se pridružite.

Želja je organizatora Bagatin Akademije u suradnji s TalentLyft partnerom dovesti što više djelatnika iz ljudskih resursa. Pripremljen je kratki zanimljivi HR panel s dobrim temama i zanimljivim gostima.

Do sada je prijavljeno preko 250 posjetitelja, poduzetnika i HR-ovaca, koji na sajam dolaze kao predstavnici VIPneta, Varteksa, Degordiana, HT-a, Span grupe, Adikko banke, Hrvatske poštanske banke, Plive, ManpowerGroup Croatia, Oktal Pharma, AutoZubak, Hrvatske pošte, Ikea, Tisak te mnogih drugih velikih organizacija. Ulaz na sajam je besplatan.


Obavještavamo vas i pozivamo i na naš sljedeći Knowledge Club na temu „EMCC na globalnoj razini : što, kako i zašto ?“ koji će se održati 24. svibnja 2018., od 17.00 do 19.00 sati, u prostorijama Methodusa, Donje Svetice 31

Vodi: Irena Antolić, predsjednica EMCC Hrvatska

Srdačan pozdrav do skorog susreta, vaše Carmen, Danijela, Irena, Ksenija i Slađana

EMCC Hrvatska

http://www.emccouncil.org


Zahvaljujemo gospodinu Ognjenu Bagatinu, počasnom članu EMCC Hrvatska i BAGATIN AKADEMIJI koja je postala službeni partner EMCC Hrvatska za 2018. godinu što svojim aktivnostima kroz promidžbu trenerstva i coachinga promiču osobni razvoj i poslovne edukacije u Hrvatskoj i zemljama regije.

Više detalja o sajmu izvolite naći na poveznici  i priloženoj brošuri.